Retseptides on väga tavaline, et koostisained tuleb keeta veevannis. Sellega saab keeta piima ja keeta putru, soojendada imikutoitu, sulatada šokolaadi ja mett, valmistada erinevaid kastmeid, kreeme ja kreemitainast ning isegi valmistada ravimtaimede keediseid. Kahe erineva anuma kasutamine (üks vee ja teine toidu jaoks) on üsna aeganõudev protsess. Seepärast on FISSMAN kujundanud selle kahekordse seinaga küna nii, et toiduvalmistamine muutub meeldivaks ja bürokraatlikuks ülesandeks.
18/10 terasest korpus (INOX304) (kvaliteetne roostevaba teras)
Mitmekihiline induktsioonipõhi (kõikidele pliiditüüpidele, kõrge soojusjuhtivus)
Bakeliidist käepide - ei kuumuta, ei libise
Keetmise ajal soojendab vesi koostisosi ühtlaselt ja kuumutamistemperatuur ei ületa keemistemperatuuri 100C.
Vältib toidu kleepumist pannile ja keeva vee sattumist küpsetatavasse toiduainesse.
Ohutu tervisele ja keskkonnale