FISSMANi kaasaegne auruti BARAKAT on mitmekülgne köögi abimees, mida saab kasutada nii igapäevaste, dieetiliste kui ka pidulike toitude kiireks ja lihtsaks valmistamiseks. Seda võib kasutada rahvuslike roogade (manti, hinkali) valmistamiseks. See sobib ka dieetiliste aurutatud toitude valmistamiseks.
- 18/10 terasest korpus (INOX304) (kvaliteetne roostevaba teras)
- Mitmekihiline induktsioonipõhi (kõikidele pliiditüüpidele, kõrge soojusjuhtivus)
- Skaala (vedeliku koguse kontrollimiseks)
- Läbipaistev löögikindel klaaskate koos auru väljalaskeava võimaldab teil kontrollida, kas toit on küps, ilma pannile avamata, vältides nii pritsmete sattumist nahale ja riietele.
- Vastupidavad ja kergesti haaratavad neetitud terasest käepidemed
- Saab kasutada aurupannina ja aurutada liha, kala ja köögivilju.
- Mantas ei kleepu kokku ega kaota aurutamisel oma kuju.
- Toit aurutatakse ühtlaselt ilma kleepumata.
- Toiduaineid ei ole vaja enne toiduvalmistamist üles sulatada; võite kasutada eelkülmutatud poolfabrikaate.
- Mitu tasandit võimaldab teil valmistada korraga palju erinevaid roogasid, kasutades iga tasandit.
- Ohutu tervisele ja keskkonnale