1988. aastal lõi Saksa ettevõte CR3 uuendusliku meetodi kofeiini eemaldamiseks kohviubadest, kasutades selleks iidsetest veealustest mahutitest pärit looduslikku süsihappegaasi. See segati veega, et moodustada spetsiaalne vedelik, mis võimaldab kofeiini ekstraheerida. Selle protsessi eripära on selle õrnus ja orgaanilisus. Meetod on täpne, mõjutades ainult kofeiini, kuid säilitades kohvi maitse- ja lõhnaomadused. Tulemus? Tass kohvi, mis võimaldab tänu sellele õrnale tehnikale nautida rikkalikku maitset ilma kofeiini sädemeta. Kofeiinivaba kohv, mida tuntakse ka kui "kofeiinivaba", tekib tänu sellisele hoolikale protsessile. See pakub maailma maitseid ilma kofeiini stimuleeriva mõjuta, sobides inimestele, kes soovivad vältida kofeiini, nautides kohvi hilisõhtul ja valides tervislikuma variandi.