FISSMAN KENSEI KOJIRO 6,4" köögikirves on teie usaldusväärne sõber köögis. Sellel on tugev lai ristkülikukujuline tera, millel on väljaulatuv osa. Ideaalne hakklihamasin suurte kõvade puuviljade ja köögiviljade tükeldamiseks, liha ja kala valmistamiseks. Korrosioonikindel ja vastupidav tänu Korudo metalli spetsiaalsele külmkeralisatsioonitehnoloogiale, mille optimaalne väärtus Rockwelli skaalal on 58 HRC. See teras on valmistatud kõrge süsinikusisaldusega Jaapani AUS-8 terasest, mis on väga vastupidav ja hoiab täiuslikku teritusserva. Nuga teritatakse käsitsi 6000 teraga veekiviga, et saavutada täiuslik teravus. Täiuslik lõikamisnurk saavutatakse tera teritamisega 15-17 kraadi külje kohta. Noa käepide on valmistatud kvaliteetsest veekindlast ja kulumiskindlast materjalist G-10, mis peab vastu nii kõrgetele kui ka madalatele temperatuuridele ning ei libise käes ega ima sinna lõhnu.