FISSMAN KENSEI MUSASHI 6,8" santoku nuga sobib ideaalselt viilutamiseks, hakkimiseks või peenestamiseks. Üks tera asendab köögis mitu traditsioonilist nuga ning seda saab kasutada nii liha ja kala lõikamiseks kui ka puu- ja köögiviljade viilutamiseks ja tükeldamiseks väikesteks, ühtlasteks viiludeks. Korrosioonikindel ja vastupidav tänu Korudo metalli spetsiaalsele külmkeralisatsioonitehnoloogiale kuni 61 HRC-ni Rockwelli skaalal. Damascene tera koosneb 67 kihist vastupidavast VG-10 roostevabast superterasest. Käsitöölised teritavad terasid käsitsi, kasutades iidset Jaapani Honbazuke meetodit. Tänu teritamisele on ideaalne lõikamisnurk 15-17 kraadi külje kohta. Noa käepide on valmistatud kvaliteetsest veekindlast ja kulumiskindlast materjalist G-10, mis peab vastu nii madalatele kui ka kõrgetele temperatuuridele ning ei libise käes ega ima sinna lõhnu.