Kataloog
Ostukorv

Kontroller MICROSOFT Microsoft QAU-00114

69.99
alates 1.92 kuus
Saadavus: Palju
Tootekood 1238017
Pole arvustusi
Lisage võrdluseks
Lisa soovinimekirja

Tootekirjeldus Näita rohkem

Remiksi eriväljaanne
Kogege Xboxi juhtmevaba kontrollerit — Remix Special Edition, mis sisaldab taaslihvitud plastist ja taaskasutatud materjalidest taaskasutatud plasti. Sisaldab ka Xboxi taaslaetavat akut, mis võimaldab mängida ilma ühekordseid patareisid kasutamata. Tutvustame regrindi, Xbox One põlvkonna kontrolleri allesjäänud osade mehaanilist taaskasutamist tooraineks, mida saab osaliselt kasutada uute kontrollerite loomiseks — säilitades samal ajal vastupidavuse ja jõudluse.
Taaslaetav aku
Jätkake tegevust kaasasoleva Xboxi taaslaetava aku ja USB-C-kaabliga. Laadige mängimise ajal või pärast seda täislaadimisega kuni 4 tundi ja aku kasutusiga kuni 30 tundi ühe laadimisega.
Iga kontroller on ainulaadne
PCR-vaikude segamine eelnevalt vormitud värvilistest osadest koosneva jahvatusega loob kohandatud, maalähedastes toonides värvid peente variatsioonide, keerdumise, märgistuste ja tekstuuridega — andes igale Remixi eriväljaande kontrollerile oma välimuse ja tunde.
Kohandatud kaardistamine
Muutke kontroller enda omaks, kohandades nuppude kaardistamist rakendusega Xbox Accessories. Lisaks ühendage 3,5 mm helipeakomplekti pistikuga kõik ühilduvad peakomplektid.
Xbox Wireless & Bluetooth® Tech
Sisaldab Xbox Wirelessi ja Bluetoothi tehnoloogiat juhtmevabaks mängimiseks toetatud konsoolidel, Windowsi personaalarvutitel ning Androidi ja iOS-i telefonidel ja tahvelarvutitel.
Jäädvustage ja jagage sujuvalt sisu, näiteks ekraanipilte, salvestisi ja muud, kasutades nuppu Jaga.
Saate kiiresti siduda, mängida ja vahetada seadmeid, sealhulgas Xbox Series X|S, Xbox One, Windowsi personaalarvuteid ning Androidi ja iOS-i telefone ja tahvelarvuteid.
Mõõtmed
Laius: 70 mm
Kõrgus: 180 mm
Sügavus: 170 mm

Toote parameetrid Näita rohkem

  • Tootja
    MICROSOFT
  • Tootjakood
    QAU-00114

Ülevaated Näita rohkem

Pole veel ülevaateid. Ole esimene, kes kommentaari jätab

Krediidi kalkulaator Näita rohkem

Liisi
ESTO
Esimene sissemakse
0%
50%
Krediidi tähtaeg
1 kuud
36 kuud
Kuumakse:
70.86
Intressimäär:
1.24% kuus

Kui tellimusi tehakse üle 1400 euro, on sissemakse kohustuslik ja see moodustab 10% ostusummast.

Esinduslik näide

* Laenukalkulaator on oma olemuselt informatiivne ja annab ainult aimu laenu ligikaudsetest maksetest. Võtke laenu vastutustundlikult ja hinnake oma tagasimaksevõimalusi.

 Kontroller MICROSOFT Microsoft QAU-00114 |
69.99
Saadavus: Palju
Lisage võrdluseks
Lisa soovinimekirja