Valik ühe meie Piemonte juurte ja traditsioonide ikoonilise šokolaadi fännidele: Gianduiotto, Gianduiotto Old Recipe, Extra Dark Gianduiotto ja Gianduiotto Gianduia N.3, mis sisaldavad vaid kolme koostisosa - toorroosuhkrut, sarapuupähklit ja kakaomassi.
ASSORTII ŠOKOLAADID. GLUTEENIVABAD KOOSTISOSAD: Piemonte HAZELNUT-pasta, suhkur, kakaovõi, tume šokolaad (kakaomass, toorsuhkur, kakaovõi. Kakaokuivaine: vähemalt 63,6%), täispiimapulber, PISTACHIO-pasta, kakaomass, kakaopulber, toorsuhkur, WHEY-pulber (piimast), emulgaator: SOJALETSITIIN, veevaba piimarasv, sool, looduslik vanilje lõhna- ja maitseaine. SISALDAB/VÕIB SISALDADA VÄHESEL MÄÄRAL: PIIMA, SOJA, PÄHKLEID.